jagody + banan + mleko kokosowe
Jagodowo-kokosowa miska koktajlowa na dobre rozpoczęcie dnia
Składniki:
2 banany
garść (mrożonych) borówek
1/2 szklanki mleka kokosowego
Wszystko zmiksować, aż będzie
gładkie, pięknie podawaj w miseczce ozdobione np. wyciętymi owocami (tutaj pitaja, figa i borówki) i jedz na zdrowie.
więcej u Joanny na: https://www.instagram.com/p/BSNyBIOFkkd/?taken-by=never.stop.tryin
W sklepach są ryżowe, migdałowe, owsiane, sojowe, kokosowe, waniliowe… wybór jest duży, jednak cena odstrasza
Aby zrobić domowe mleko z orzechów i ziaren, wystarczy niby tylko zmiksować je z wodą. Dlaczego zatem Tobie się to nie udaje?
Zimą, gdy świeżych warzyw i owoców coraz mniej, chcąc nie chcąc sięgamy po mrożonki. Zobacz, dlaczego warto.
Na co zwrócić uwagę podczas wyboru sprzętu, jakie parametry są ważne i jakie blendery się sprawdzą do miksowania koktajli?
Oto 6 zalet płynnej formy warzyw i owoców. Miksujemy na zdrowie zielone koktajle.
Sprzęt nie powinien cię ani ograniczać, ani być wymówką do unikania koktajli.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz