Koktajl kawowy - kawa mrożona lub ciepła czekoladowa kawa z pianką
Składniki na 2 porcje:
¼ szklanki komosy ryżowej
podwójne espresso
2 banany
1 łyżeczka oleju kokosowego
1 łyżeczka pyłku pszczelego (kwiatowego)
1 łyżeczka kakao bez cukru
1 łyżeczka karobu
mleko migdałowe wg uznania, ok. 1/2 szklanki
Zmiksuj wszystkie składniki i gotowe!
więcej u Edyty i Magdy na: http://foodharmony.pl/kawowo-czekoladowy-poranek/
Kawa jesienią to zawsze dobry pomysł ;) Zobacz, jakie jeszcze jesienne kawy możesz zmiksować w naszym Jesiennym Kompendium wiedzy:
łoo, bardzo to fajne.
OdpowiedzUsuńWygląda naprawdę świetnie, na pewno zrobię niedługo.
OdpowiedzUsuńUwielbiam te koktajle, śledzę wasz instagram i nie jeden koktajl już próbowałem.
OdpowiedzUsuńBardzo ciekawie zapowiada się ten koktajl. Muszę kiedyś poświęcić chwilę czasu i sobie taki przygotować.
OdpowiedzUsuń