Zimowa bananowo-jagodowa miska koktajlowa
Składniki:
1 mrożony banan
1/2 szklanki mrożonych jagód (lub owoców leśnych)
1/2 szklanki mleka migdałowego lub innego mleka roślinnego
Zmiksuj i podawaj w miseczce jak lody, możesz dodatkowo ozdobić mrożonymi owocami.
Więcej u Małgosi na: https://www.instagram.com/p/BY-EeXnjExV/?taken-by=sweets4health
Poręczna forma książki, którą możesz zabrać ze sobą gdziekolwiek chcesz, albo trzymać na blacie w kuchni bez strachu, że się zabrudzi - KSIĄŻKA WACHLARZ!Ponad 300 przepisów z oznaczoną kalorycznością i makroskładnikami:
Poręczna forma książki, którą możesz zabrać ze sobą gdziekolwiek chcesz, albo trzymać na blacie w kuchni bez strachu, że się zabrudzi - KSIĄŻKA WACHLARZ!
Ponad 300 przepisów z oznaczoną kalorycznością i makroskładnikami:
Wydawać by się mogło pytanie banalne - mrozimy banany i tyle. Okazuje się jednak, że nie jest to takie proste! Zobacz dlaczego... <kliknij na obrazek>
Skąd fenomen smoothiebowls (misek koktajlowych) na świecie?
To po prostu koktajl na gęsto, wyjadany łyżeczką prosto z pięknie przyozdobionej owocami, orzechami lub ziarnami miseczki.
Największą atrakcją w miskach koktajlowych jest właśnie ich piękne przyozdobienie - w taki sposób, aby leciała ślinka na sam widok. To zdrowe jedzenie, obok którego nie przejdziesz obojętnie, bo wygląda po prostu obłędnie. Podane na pierwsze lub drugie śniadanie idealnie uzupełni zapas witamin, a przy tym nasyci i uciszy chęć na niezdrowe jedzenie w kolejnej połowie dnia.!
<kliknij na obrazek>
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz