Rozgrzewające kakao
Składniki:
1 szklanka ulubionego mleka roślinnego, np. owsianego, migdałowego, ryżowego
1 łyżeczka ciemnego kakao bez cukru (zmielonych ziaren kakaowca)
1 łyżeczka miodu lub syropu klonowego
Podgrzej mleko, dodaj składniki i dokładnie wymieszaj lub zmiksuj.
Więcej u Agnieszki Sobeckiej na: https://www.instagram.com/p/BLQoriRBB7b/
Wydaje Ci się, że zimą jest mało opcji do wyboru do miksowania koktajli? BŁĄD! To naprawdę okres, w którym możemy miksować odżywcze koktajle, które wesprą nasz organizm w tym bardzo wymagającym czasie np. walce z infekcjami. Zobacz nasz ebook: ZIMOWE KOKTAJLE i sam się przekonaj, że warto miksować ZIMOWE KOKTAJLE
Wygląda pysznie. Trzeba tego spróbować.
OdpowiedzUsuń