Mus z awokado i jarmużu z musli
Składniki:
1 banan
1 dojrzałe awokado
1 łyżka sproszkowanego lub liofilizowanego jarmużu
1 łyżeczka sproszkowanego błonnika jabłkowego
100 ml wody
Zmiksuj i pij na zdrowie.
Opcjonalnie na wierzch ulubione musli (najlepiej zrobione samodzielnie)
Więcej u Eli Prill na: https://www.facebook.com/Odłóż_tę_chochlę_Jadźka
Poręczna forma książki, którą możesz zabrać ze sobą gdziekolwiek chcesz, albo trzymać na blacie w kuchni bez strachu, że się zabrudzi - KSIĄŻKA WACHLARZ!
Ponad 300 przepisów z oznaczoną kalorycznością i makroskładnikami:
8 powodów, dla których musisz dodać awokado do swoich zielonych koktajli, aby zyskać na zdrowiu, urodzie i nie tylko. Przeczytaj! <kliknij na obrazek>
Regularne spożywanie awokado zapewni wam młodość, zdrowie
i szereg korzyści. Nawet gdy nie lubisz jego smaku, w koktajlach możesz
awokado pokochać, spróbuj!
Oto 8 powodów dla których warto dodawać awokado do zielonych koktajli:
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz