Mus z awokado i jarmużu z musli
 Składniki:
 1 banan
 1 dojrzałe awokado
 1 łyżka sproszkowanego lub liofilizowanego jarmużu
 1 łyżeczka sproszkowanego błonnika jabłkowego 
 100 ml wody
 
Zmiksuj i pij na zdrowie. 
Opcjonalnie na wierzch ulubione musli (najlepiej zrobione samodzielnie)
  
Więcej u Eli Prill na: https://www.facebook.com/Odłóż_tę_chochlę_Jadźka
Poręczna forma książki, którą możesz zabrać ze sobą gdziekolwiek chcesz, albo trzymać na blacie w kuchni bez strachu, że się zabrudzi - KSIĄŻKA WACHLARZ!
Ponad 300 przepisów z oznaczoną kalorycznością i makroskładnikami:
8 powodów, dla których musisz dodać awokado do swoich zielonych koktajli, aby zyskać na zdrowiu, urodzie i nie tylko. Przeczytaj! <kliknij na obrazek>
Regularne spożywanie awokado zapewni wam młodość, zdrowie
 i szereg korzyści. Nawet gdy nie lubisz jego smaku, w koktajlach możesz
 awokado pokochać, spróbuj!
Oto 8 powodów dla których warto dodawać awokado do zielonych koktajli:



 
  

Brak komentarzy:
Prześlij komentarz