Pudding jaglany w dwóch wersjach: marchewkowo-pomarańczowej i czekoladowej, ulubionej kaszki jaglanej dzieci
Składniki:
Czekoladowy pudding:
1 szklanka mleka roślinnego
2 łyżki kakao
1-2 łyżek syropu klonowego
1 łyżka wiórek kokosowych
Zagotować i dodać 4 łyżki zmielonej kaszy jaglanej. Dobrze mieszać żeby nie było grudek i chwile podgotować.
Marchewkowo-pomarańczowy pudding:
1 szklanka świeżo wyciśniętego soku z pomarańczy i marchewek
Zagotować
dodać 4 łyżki zmielonej kaszy jaglanej
Chwile podgotować.
I jest pysznie 😋poleca autorka, Eliza
Podawać w miseczkach, pięknie ozdobione sezonowymi owocami jak u Elizy.
Więcej u Elizy na: https://www.instagram.com/p/BZTLioCFRqN/?taken-by=jadoresmoothies
Chcesz wiedzieć więcej na temat jesiennego miksowania koktajli? Już dostępna prawdziwa encyklopedia wiedzy na temat jesiennych koktajli - ebook Jesienne Koktajle! Zobacz, czego się z niej dowiesz:
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz