awokado + banan + jarmuż + błonnik

Mus z awokado i jarmużu z musli

https://zielonekoktajle.blogspot.com/2018/11/awokado-banan-jarmuz-bonnik.html



Składniki:


1 banan
1 dojrzałe awokado

1 łyżka sproszkowanego lub liofilizowanego jarmużu
1 łyżeczka sproszkowanego błonnika jabłkowego
100 ml wody


Zmiksuj i pij na zdrowie.
Opcjonalnie na wierzch ulubione musli (najlepiej zrobione samodzielnie)
 
Więcej u Eli Prill na: https://www.facebook.com/Odłóż_tę_chochlę_Jadźka


Poręczna forma książki, którą możesz zabrać ze sobą gdziekolwiek chcesz, albo trzymać na blacie w kuchni bez strachu, że się zabrudzi - KSIĄŻKA WACHLARZ!
Ponad 300 przepisów z oznaczoną kalorycznością i makroskładnikami:

8 powodów, dla których musisz dodać awokado do swoich zielonych koktajli, aby zyskać na zdrowiu, urodzie i nie tylko. Przeczytaj! <kliknij na obrazek>

Regularne spożywanie awokado zapewni wam młodość, zdrowie i szereg korzyści. Nawet gdy nie lubisz jego smaku, w koktajlach możesz awokado pokochać, spróbuj!

Oto 8 powodów dla których warto dodawać awokado do zielonych koktajli:

  http://zielonekoktajle.blogspot.com/2017/01/dlaczego-awokado-jest-idealnym.html 


Pestka z awokado w koktajlu? Tak! Prawdziwy, naturalny superfoods! <kliknij na obrazek>

 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Celowane koktajle

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...