wtorek, 3 listopada 2015

dynia + mango + awokado + lucuma + (banan)

Opóźnij proces starzenia się skóry - pij koktajl pełen beta karotenu




Składniki:

kawałek dyni ok 3x3x3 cm
1 dojrzałe mango 
pół awokado
2 łyżeczki lucumy (tutaj sproszkowana lucuma od PURASANA)
opcjonalnie: pół banana

wiśnia peruwiańska do przegryzienia (dla złamania niesamowitej słodyczy koktajlu :)



100% organicznych i surowych, sproszkowanych owoców Lucumy. 

Sproszkowana Lucuma pozyskiwana jest suszonych i rozgniecionych owoców drzewa Pouteria Lucuma występującego w rejonie Andów. Drzewo to znane jest jako „Złoto Inków”. Jest to doskonała alternatywa dla słodzików i cukru. Charakteryzuje się niskim indeksem glikemicznym oraz doskonałym smakiem, dzięki czemu jest idealnym dodatkiem do koktajli. Zawiera naturalnie występujące cukry, witaminy z grupy B i składniki mineralne. Purasana Lucuma powstaje w procesie suszenia w niskich temperaturach, nie jest poddawana procesom chemicznym oraz nie zawiera żadnych dodatków.



Chcesz wzmocnić odporność, uzupełnić niedobory witamin, wspomóc odchudzanie? Pij koktajle z surową dynią.


przepis bierze udział w akcji:

Kuchnia tajska 2015

6 komentarzy:

  1. Wiśnia peruwiańska sama w sobie również interesująca :-)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. o tak! to nasze ostatnie odkrycie i jesteśmy zachwyceni <3

      Usuń
  2. Odpowiedzi
    1. Magda dynia nie ma smaku w koktajlach :) Nie bój się!

      Usuń
  3. wygląda pięknie i na pewno tak smakuje :) chyba się skuszę i wypróbuję w weekend :) pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń

Nasza książka już w sprzedaży

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...