Koktajl z resztek masła orzechowego, jakie zostają w blenderze
Składniki:
50 g banana
150 ml mleka, najlepiej roślinnego
3 daktyle
50 g lodu w kostkach
masło orzechowe (tutaj użyto migdałowego) pozostające w blenderze po miksowaniu orzechów (tutaj migdałów) na masło.
Zmiksuj, ewentualnie do ozdoby użyj cieniutkie plasterki bananów.
Więcej u Mai na: https://www.instagram.com/p/5revfLTYmZ/?taken-by=mai_smoothie
Koktajle Odżywcze, czyli propozycje wysokokalorycznych odżywczych koktajli dla osób pragnących zyskać na wadze w zdrowy i smaczny sposób!
Ebook w formacie pdf, który otworzysz na każdym urządzeniu, komputerze, tablecie, telefonie lub wydrukujesz.
Masło orzechowe, niedocenione naturalne źródło energii i białka
Przed treningiem koktajl z
masłem orzechowym doda energii, a w trakcie treningu pozwoli spalić więcej
tkanki tłuszczowej. <kliknij na obrazek>
Zagadkowy ten Twój koktajl. Jestem ciekawa jak może smakować masło orzechowe w takim właśnie połączeniu. Nic trudnego jak widać więc wypróbuję ten fit przepis. Pozdrawiam!
OdpowiedzUsuń