awokado + tahini + kakao + morwa

Koktajl dla chorych na insulinooporność

https://zielonekoktajle.blogspot.com/2018/09/awokado-tahini-kakako-morwa.html

Kremowy miks chałwowo-kawowy

Składniki na 1-2 porcje:

1/2 awokado
1 łyżka tahini
1 łyżka naturalnego kakao (zmielonych ziaren kakaowca)
1 garść suszonych owoców morwy
1 szklanka wody

Z awokado wyjmij łyżką miąższ, dodaj pozostałe składniki i zmiksuj.


Przepis pochodzi z książki "Zielone Koktajle DETOKS. 365 przepisów" str. 46, podrozdział DETOKS DLA ZDROWIA; Koktajle dla chorych na insulinooporność

Książka "Zielone Koktajle DETOKS. 365 przepisów

ukazała się 25 października 2017 roku



Pozostałe książki z serii 365 przepisów znajdziesz  TUTAJ

https://zielonekoktajle.blogspot.com/p/ksiazki-z-serii-zielone-koktajle365.html



https://zielonekoktajle.pl/dieta

8 powodów, dla których musisz dodać awokado do swoich zielonych koktajli, aby zyskać na zdrowiu, urodzie i nie tylko. Przeczytaj! <kliknij na obrazek>

Regularne spożywanie awokado zapewni wam młodość, zdrowie i szereg korzyści. Nawet gdy nie lubisz jego smaku, w koktajlach możesz awokado pokochać, spróbuj!

Oto 8 powodów dla których warto dodawać awokado do zielonych koktajli:

  http://zielonekoktajle.blogspot.com/2017/01/dlaczego-awokado-jest-idealnym.html

Sezam po postacią tahini idealny składnik koktajlu, dlaczego?

https://zielonekoktajle.blogspot.com/2018/09/tahini-tahina-pasta-sezamowa-co-to-jest.html

Na co zwrócić uwagę podczas wyboru sprzętu, jakie parametry są ważne i jakie blendery się sprawdzą do miksowania koktajli?

Brak komentarzy:

Publikowanie komentarza

Celowane koktajle

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...