piątek, 27 listopada 2015

roszponka + pigwa + kiwi + nashi + ostropest

Jesienny koktajl autorstwa uczestnika konkursu z PURASANA





Składniki:

spora garść roszponki
1/2 pigwy
2 kiwi
gruszka chińska (nashi)
ok. 2 szklanki wody
1 łyżeczka oleju z ostropestu
1 łyżeczka sproszkowanego młodego jeczmienia od Purasana


Całość miksujemy a na koniec dodajemy jeszcze:
2 łyżeczki nasion konopi od Purasana
nasiona słonecznika, pestki dynii, orzeszki pinii (ilość wedle uznania )



Koktajl zmiksowała Anna Vel Pyra, uczestniczka konkursu z Purasana: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1121447897883103&set=p.1121447897883103&type=3&theater




Ostatnio coraz bardziej popularny zwłaszcza jako środek na odchudzanie stał się zielony, młody jęczmień

Jak go spożywać ze smakiem, zwłaszcza w koktajlach?

http://zielonekoktajle.blogspot.com/2016/01/mody-jeczmien-na-odchudzanie-ale-jak.html 

 




koktajl bierze udział w akcjach:
Menu dla diabetyka Zdrowe, ciepłe śniadanie w jesiennym klimacie

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nasze książki w sprzedaży z rabatem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...