Jesienny koktajl autorstwa uczestnika konkursu z PURASANA
Składniki:
spora garść roszponki
1/2 pigwy
2 kiwi
gruszka chińska (nashi)
ok. 2 szklanki wody
1 łyżeczka oleju z ostropestu
1 łyżeczka sproszkowanego młodego jeczmienia od Purasana
Całość miksujemy a na koniec dodajemy jeszcze:
2 łyżeczki nasion konopi od Purasana
nasiona słonecznika, pestki dynii, orzeszki pinii (ilość wedle uznania )
Koktajl zmiksowała Anna Vel Pyra, uczestniczka konkursu z Purasana: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1121447897883103&set=p.1121447897883103&type=3&theater
Ostatnio coraz bardziej popularny zwłaszcza jako środek na odchudzanie stał się zielony, młody jęczmień
Jak go spożywać ze smakiem, zwłaszcza w koktajlach?
koktajl bierze udział w akcjach:
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz