Pitna czekolada przepis z książki "Zielone Koktajle 365 przepisów"
Składniki:
1/4 szklanki migdałów
5 suszonych daktyli
1-2 łyżki naturalnego kakao (zmielonych ziaren kakaowca) lub karobu
szklanka ciepłej wody
Namocz migdały i daktyle przynajmniej na godzinę, zlej wodę. Zmiksuj wszystkie składniki do uzyskania koktajlu z pianką. Możesz użyć gotowego mleka migdałowego zamiast szklanki wody i migdałów.
Przepis pochodzi z książki "Zielone Koktajle. 365 przepisów" str. 136
ukazała się 16 marca 2016 roku
Sprzedała się w ponad 100 tysiącach egzemplarzy
i przez wiele tygodni była na listach bestsellerów w Empiku
Pozostałe książki z serii 365 przepisów znajdziesz TUTAJ
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz