środa, 8 października 2014

kasza pęczak + kakao + syrop z agawy + mleko roślinne + sól

Koktajl na gęsto? - czekoladowy budyń :) Tu z kaszy pęczak 


 Autorką zdjęcia jest Viktoria Oszczanowska / Vi&Raw

Składniki:

1 szklanka ugotowanej kaszy pęczak
1 szklanka mleka roślinnego
2 łyżki dowolnego słodzika np. syrop z agawy lub miód

3 łyżki dobrej jakości kakao
szczypta soli morskiej, do smaku

więcej na stronie autorki zdjęcia i przepisu: http://veganpopcuisine.blogspot.com/2014/10/vegan-czekoladowy-budyn-z-kaszy-peczak.html

kakao zaliczamy do tzw. super żywności: http://zielonekoktajle.blogspot.com/p/super-zywnosc.html


http://zielonekoktajle.blogspot.com/p/super-zywnosc.html


Polecamy je ze sprawdzonych źródeł, gdzie dla fanów zielonych koktajli rabaty: http://zielonekoktajle.blogspot.com/p/kody-rabatowe.html
http://zielonekoktajle.blogspot.com/p/kody-rabatowe.html

2 komentarze:

Nasza książka już w sprzedaży

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...