Zachęcamy do podawania szparagów nie tylko na talerzach
Składniki:
2 kubeczki soku z trawy pszenicznej lub jęczmiennej
4 białe szparagi
plasterek imbiru
kilka listków świeżej melisy
Ze wszystkich składników wyciskamy sok, lub miksujemy do idealnie gładkiej konsystencji, do dodajemy rozmrożone kubeczki soku pszenicznego lub jęczmiennego.
Smacznego dnia!
Czy wiesz, że szparagi są przepyszne w zielonych koktajlach, na surowo, na parze i po ugotowaniu?
Chcesz przepisy na koktajle w postaci magnesów na lodówkę?
https://zielonekoktajle.pl/zestaw
Mniam mniam :) ciekawe jak smakuje sok z trawy
OdpowiedzUsuńHa. Gdy tylko wchodzę na tę stronę, dowiaduję się czegoś nowego :) Nigdy nie słyszałam o soku z trawy, ale poczytam w podanym linku.
OdpowiedzUsuń