czerwona kapusta + jabłko + cytryna

Fioletowy koktajl kapuściany zgodny z dietą owocowo-warzywną dr Dąbrowskiej

https://zielonekoktajle.blogspot.com/2018/04/czerwona-kapusta-jabko-cytryna.html

Składniki:

1/2 szklanki pokrojonej czerwonej kapusty
1 jabłko
1/2 cytryny lub limonki
szklanka wody

Umyte jabłko obierz i usuń gniazdo nasienne, z cytryny wyciśnij sok. Zmiksuj z pozostałymi składnikami.


Przepis pochodzi z książki "Zielone Koktajle DETOKS. 365 przepisów" str. 82, podrozdział Detoks dla zdrowia, Koktajle oczyszczające podczas postu owocowo-warzywnego


Książka "Zielone Koktajle DETOKS. 365 przepisów

najnowsza, ukazała się 25 października 2017 roku


Pozostałe książki z serii 365 przepisów znajdziesz  TUTAJ

https://zielonekoktajle.blogspot.com/p/ksiazki-z-serii-zielone-koktajle365.html





Różnorodnie i smacznie, 

sprawdź nasze sprawdzone przepisy na post owocowo-warzywny

https://zielonekoktajle.blogspot.com/2020/01/najlepszy-sposob-na-diete-dabrowskiej.html

Oczyściłem organizm i czuję się jako nowo narodzony

https://zielonekoktajle.blogspot.com/2020/02/jak-schudem-10-kilo-w-trzy-tygodnie.html

3 komentarze:

  1. Dowód na to, że praktycznie każdy owoc i warzywo nadaje się do koktajli :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Kto by pomyślał, że to może być aż tak dobre :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Pyszne :) Ale to trzeba spróbować, żeby to potwierdzić :D

      Usuń

Celowane koktajle

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...