wtorek, 29 marca 2016

burak + grejpfrut + banan + cytryna

Krwisty koktajl podnoszący poziom żelaza i entuzjazmu

http://zielonekoktajle.blogspot.com/2016/03/burak-grejpfrut-banan-cytryna.html



Składniki:

1 duży lub 2 małe buraki
1 grejpfrut czerwony (najlepiej ekologiczne, polecamy prosto od Rolnika z Sycylii, dojrzałe bezpośrednio na słońcu, nie w dojrzewalni)
sok z 1/2 cytryny (najlepiej ekologiczne, polecamy prosto od Rolnika z Sycylii)
1 banan 
1/2 szklanki wody

Zmiksuj wszystkie składniki do uzyskania jednolitej konsystencji


http://bit.ly/1KhNj8y


Gwarantujemy, że po spróbowaniu sycylijskich cytrusów 
przestaniecie zimą kupować je w Polsce :)




Jak prosto i szybko obrać cytrusy? ZOBACZ TUTAJ:
http://bit.ly/2cCoQkF

Szukasz idealnej wyciskarki do cytrusów? Zobacz TUTAJ:





Chcesz odkwasić organizm, pokonać kaca czy wspomóc odchudzanie? Pij koktajle z surowymi burakami, to prawdziwe, zdrowe DOPALACZE
http://zielonekoktajle.blogspot.com/2016/03/prawdziwe-dopalacze-koktajle-z-burakami.html


http://jakzdrowozyc.pl/e-book-sekrety-zielonych-koktajli/?ref=4


Polecamy e-book SEKRETY ZIELONYCH KOKTAJLI, z którego dowiesz się co dobrego mogą zrobić dla Ciebie zielone koktajle i jak dzięki nim możesz przestać chorować, poprawić zdrowie swoje i swoich bliskich, zaoszczędzić mnóstwo czasu, a nawet zrzucić zbędne kilogramy napisany przez miłośników zdrowego stylu życia Marysię i Tomka z bloga "Jak zdrowo żyć?"





http://zielonekoktajle.blogspot.com/2016/02/zielone-koktajlem-z-zelazem-pij-je.html

11 komentarzy:

  1. Jutro lecę po składniki i robię :) Kocham cytryny ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Uwielbiam koktajlowe <3 Rzadkie, gęste , słodkie, kwaśne, wszystkie <3

    OdpowiedzUsuń
  3. Wygląda świetnie i bardzo odświeżająco :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Kusicie tymi sycylijskimi :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Grejpfruty są naprawdę smaczne, a te sycylijskie to już w ogóle! Miałam okazję jeść i mają nieporównywalny smak do naszych.

    OdpowiedzUsuń
  6. Ja tam wolę polskie, zawsze pod ręką.

    OdpowiedzUsuń
  7. A ja mam pytanko, może laickie: burak surowy, czy gotowany?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. surowy :) starajcie się zawsze używać surowych warzyw i owoców do koktajli, mają najwięcej wartości i żywych enzymów roślinnych.

      Usuń
  8. Surowe są najlepsze :) A które się da, to ze skórką!

    OdpowiedzUsuń
  9. Świetny. Poproszę o jak najwięcej nowych pomysłów na buraka.

    OdpowiedzUsuń
  10. Dla mnie ekstra. Dla żony za bardzo jedzie ziemia i goryczką od grapefruita.

    OdpowiedzUsuń

Nasza książka już w sprzedaży

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...