środa, 15 października 2014

olej arganowy + jabłko + szpinak + seler naciowy + cytryna + pomarańcza

Zielony koktajl obniżający poziom złego cholesterolu


Składniki:

1,5 zielonego jabłka
1 garść mrożonego lub świeżego szpinaku
1 pałka selera naciowego
1/2 obranej ze skórki cytryny
1/2 pomarańczy lub 2 mandarynki, obrane ze skórki
1-2 łyżeczki oleju arganowego
woda

Miksujemy wszystko w blenderze i dodajemy tyle wody aby uzyskać konsystencję szejka.

więcej na: http://zdrowienatalerzu.pl/index.php/szejk-szpinakowy/




Olej arganowy ma lekko orzechowy smak. Obniża poziom złego cholesterolu, wspomagając chorych zmagających się z problemami układu krążenia i chorobami serca. 
BIO OLEJ ARGANOWY SPOŻYWCZYBIO OLEJ ARGANOWY polecamy ze sprawdzonego źródła w sklepie http://www.diet-food.pl, gdzie specjalny rabat dla Was 10% na kod: zielonekoktajle

Lista sklepów z rabatami dla fanów zielonych koktajli tutaj: http://zielonekoktajle.blogspot.com/p/kody-rabatowe.html

http://zielonekoktajle.blogspot.com/p/kody-rabatowe.html

4 komentarze:

  1. Olej arganowy kojarzył mi się zawsze z zastosowaniem kosmetycznym :) Generalnie odkąd się odzwyczaiłam nie jestem fanką smaku olejów. Wyjątkiem jest lniany, który ma fajny, jakby rybny posmak. Lubię też pachnący surowy olej kokosowy. Ciekawe, czy ten by mi przypadł do gustu :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ten olej to dla mnie zaskoczenie. Koniecznie muszę spróbować :)

    OdpowiedzUsuń

Nasza książka już w sprzedaży

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...