czwartek, 6 lutego 2014

fenkuł + kaki + granat + siemię lniane + imbir

Koktajl dla wszystkich, którzy mają problemy gastryczne ze wskazaniem na suchość żołądka, wrażliwość śledziony-trzustki, częstą zgagę i zaparcia na tle niedoborowym, spowodowanych brakiem właściwej ilości płynów lub krwi w organizmie.

http://zielonekoktajle.blogspot.com/2014/02/fenku-kaki-granat-siemie-lniane-imbir.html



Składniki na 2 szklanki koktajlu

1 owoc kaki
2-3 łyżki stołowe siemienia lnianego
1/2 owocu granatu
 
10 nasion kopru włoskiego (fenkuła) lub saszetka herbatki z kopru (opcjonalnie)
2 plasterki świeżego imbiru (opcjonalnie)
2 szklanki wody

więcej na:
http://gotujzdrowo.com/koktajl-lniany-z-persymona-kaki-i-owocem-granatu/




Czy znasz sposób na obieranie granatu?

 zobacz świetne urządzenie do separowania ziaren TUTAJ

http://bit.ly/2eZVdx7

Miksujcie w koktajlach granaty, naturalne afrodyzjaki i owoce młodości

http://zielonekoktajle.blogspot.com/2016/09/zaskakujaca-moc-w-koktajlach-z-granatami.html

Imbir nie tylko dodaje smaku zielonym koktajlom, ale też wzbogaca je we właściwości zdrowotne. W koktajlach warto używać go codziennie.

https://zielonekoktajle.blogspot.com/2017/07/korzysci-zdrowotne-imbirowych-koktajli.html

Polecamy książkę autora koktajlu 
"Jaglany Detoks" i inne wydane później



1 komentarz:

Nasze książki w sprzedaży

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...