Koktajl, który ułatwia przyswajanie żelaza pochodzącego z produktów roślinnych
Autorką zdjęcia jest Viktoria Oszczanowska / Vi&Raw
Składniki:
1 szklanka mango, pocięte w plastry, świeże lub mrożone
1 szklanka sałaty rzymskiej albo dowolnej zieleniny np. roszponki
6 listków mięty albo 1 łyżeczka suszonej w proszku
1 łyżka oleju kokosowego zimnotłoczonego
1 szklanka wody
więcej na stronie autorki zdjęcia i przepisu: http://veganpopcuisine.blogspot.com/2014/02/raw-vegan-mietowe-mango-smoothie.html
Autorką zdjęcia jest Viktoria Oszczanowska / Vi&Raw
Składniki:
1 szklanka mango, pocięte w plastry, świeże lub mrożone
1 szklanka sałaty rzymskiej albo dowolnej zieleniny np. roszponki
6 listków mięty albo 1 łyżeczka suszonej w proszku
1 łyżka oleju kokosowego zimnotłoczonego
1 szklanka wody
więcej na stronie autorki zdjęcia i przepisu: http://veganpopcuisine.blogspot.com/2014/02/raw-vegan-mietowe-mango-smoothie.html
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz