Koktajl warzywny, mus marchwiowo kabaczkowy (cukiniowy)
Na 2-3 porcje:
- 250g marchwi
- świeżo wyciśnięty sok z jednej dużej pomarańczy
- 1 kabaczek (ze skórką!)/poza sezonem może być bez może też być cukinia
- garść pestek dyni
- ewentualnie woda mineralna do rozcieńczenia
więcej na: http://dietetykwstolicy.blogspot.com/2013/04/mus-marchwiowo-kabaczkowy.html
Na 2-3 porcje:
- 250g marchwi
- świeżo wyciśnięty sok z jednej dużej pomarańczy
- 1 kabaczek (ze skórką!)/poza sezonem może być bez może też być cukinia
- garść pestek dyni
- ewentualnie woda mineralna do rozcieńczenia
więcej na: http://dietetykwstolicy.blogspot.com/2013/04/mus-marchwiowo-kabaczkowy.html
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz