Herbaciany odtruwacz, koktajl w profilaktyce nowotworowej
Składniki na 1-2 porcje:
1/2 dojrzałego melona kantalupa
1/4 bulwy fenkułu (kopru włoskiego)
1 łyżeczka sproszkowanej herbaty matcha
1 szklanka wody
Umyj fenkuł i melona, owoc obierz. Zmiksuj składniki na koktajl.
Przepis pochodzi z książki "Zielone Koktajle DETOKS. 365 przepisów" str. 52, podrozdział DETOKS DLA ZDROWIA; Koktajle w profilaktyce nowotworowej
Książka "Zielone Koktajle DETOKS. 365 przepisów"
ukazała się 25 października 2017 roku
Pozostałe książki z serii 365 przepisów znajdziesz TUTAJ
Fenkuł, pierwszy raz się spotykam, mówiąc szczerze.Myślałem, że o zdrowych koktajlach wiem już wszystko, a tu proszę :)
OdpowiedzUsuńSuper połączenie. Również, pierwszy raz się z tym spotykam.
OdpowiedzUsuń