Koktajl w łódeczkach z awokado czyli recykling jedzeniowy
Nie wyrzucaj połówek po awokado, wykorzystaj je i podaj w nich piękny i pyszny zielony koktajl.
Składniki:
garść szpinaku
pół mango
pół awokado
2 kiwi
sok z połowy limonki
1 łyżka miodu
szklanka wody
do ozdoby na wierzchu mrożone maliny i świeże listki mięty
Zmiksuj wszystkie składniki i pij na zdrowie.
więcej u Kasi Staroń-Rogoz na: https://www.instagram.com/p/BEN-H71FW2L/
8 powodów, dla których musisz dodać awokado do swoich zielonych koktajli, aby zyskać na zdrowiu, urodzie i nie tylko. Przeczytaj!
Jesień w Polsce to bogactwo świeżych warzyw i owoców.
Oto lista 75 najlepszych, które możesz użyć miksując zielone koktajle.
Zimą, gdy świeżych warzyw i owoców coraz mniej, chcąc nie chcąc sięgamy po mrożonki. Zobacz, dlaczego warto.
Chcesz mieć przepis pod ręką np. na lodówce?
Wyglądają rewelacyjnie! I kto by pomyślał, że nawet skórki mogą być przydatne :) Super!
OdpowiedzUsuńjak to super wygląda! Faktycznie, można użyć łupinek, zamiast je wyrzucać :)
OdpowiedzUsuń