piątek, 20 czerwca 2014

arbuz + jarmuż

Ciekawa wersja i odmiana zielonego koktajlu z książki Boutenko





Autorką zdjęcia jest Viktoria Oszczanowska / Vi&Raw

Składniki:
 
5 szklanek arbuza, pokrojonego w kostkę
8 szklanek jarmużu, drobno paczkowanego

więcej na stronie autorki zdjęcia i przepisu: http://veganpopcuisine.blogspot.com/2014/05/raw-vegan-przysmak-wali.html


2 komentarze:

  1. Jeszcze troche poczytam twojego bloga i moze w koncu zdecyduje sie na zrobienie koktajtu, ktory nie bylby czysto owocowy... Zwlaszcza takiego ze szpinakiem. Ale po prostu jest mi strasznie ciezko sobie wyobrazic ten smak... Mimo,ze prezentuje sie dobrze (mowie o poprzednim poscie)

    OdpowiedzUsuń

Nasza książka już w sprzedaży

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...