Ciekawa wersja i odmiana zielonego koktajlu z książki Boutenko
Autorką zdjęcia jest Viktoria Oszczanowska / Vi&Raw
Składniki:
5 szklanek arbuza, pokrojonego w kostkę
8 szklanek jarmużu, drobno paczkowanego
więcej na stronie autorki zdjęcia i przepisu: http:// veganpopcuisine.blogspot.co m/2014/05/ raw-vegan-przysmak-wali.htm l
Autorką zdjęcia jest Viktoria Oszczanowska / Vi&Raw
Składniki:
5 szklanek arbuza, pokrojonego w kostkę
8 szklanek jarmużu, drobno paczkowanego
więcej na stronie autorki zdjęcia i przepisu: http://
Jeszcze troche poczytam twojego bloga i moze w koncu zdecyduje sie na zrobienie koktajtu, ktory nie bylby czysto owocowy... Zwlaszcza takiego ze szpinakiem. Ale po prostu jest mi strasznie ciezko sobie wyobrazic ten smak... Mimo,ze prezentuje sie dobrze (mowie o poprzednim poscie)
OdpowiedzUsuń;) spróbuj koniecznie, to nie takie straszne tylko pyszne :)
Usuń