poniedziałek, 17 marca 2014

mleko migdałowe + nerkowce + syrop z agawy + wanilia + sól + olej kokosowy + masło kakaowe

BIAŁA CZEKOLADA DO PICIA raw

http://zielonekoktajle.blogspot.com/2014/03/mleko-migdaowe-nerkowce-syrop-z-agawy.html




Autorką zdjęcia jest Viktoria Oszczanowska / Vi&Raw

Składniki:

3/4 szklanki mleka migdałowego 
1/4 szklanki nerkowców
2 łyżki ulubionego surowego słodzika np. syropu z agawy
1/4 łyżeczki pasty z nasion wanilli
szczypta soli morskiej lub himalajskiej
1 łyżka zimnotłoczonego oleju kokosowego

3 1/2 łyżki roztopionego masła kakaowego

więcej na stronie autorki zdjęcia i przepisu: http://veganpopcuisine.blogspot.com/2014/02/raw-vegan-biaa-czekolada-do-picia.html



http://zielonekoktajle.blogspot.com/2016/01/dlaczego-warto-do-koktajli-dodawac-olej.html


Jeszcze więcej inspiracji znajdziesz w KSIĄŻKACH naszego autorstwa  

kupisz je w każdej dobrze zaopatrzonej księgarni

http://bit.ly/2lXfHflhttp://bit.ly/1PCnhPM



 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nasze książki w sprzedaży z rabatem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...