czwartek, 14 lutego 2013

kokos + maliny + mleko migdałowe + kakao + miód

Koktajl kokosowo-malinowy, nadal w temacie walentynkowy ♥


tajski kokos (samo"mięso")
110 gramów malin (mrożonych)
1 łyżka cacao nibs
1 łyżka miodu
ekstrakt waniliowy bezalkoholowy do smaku
150 ml mleka migdałowego
 
 

zdjęcie pochodzi z: surowesmaki.blogspot.com

6 komentarzy:

  1. Pyszne musi być :) za bardzo nie lubie kokosu ale to zachęca smakiem :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Super przepis , szkoda tylko że mleko migdałowe jest dosyć drogie :/

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. nie kupuj mleka migdałowego :) zrób sobie sama: http://weganie.blogspot.com/2011/09/domowe-mleko-migdaowe.html i tutaj jeszcze przepisy na inne domowe mleka roślinne: http://weganie.blogspot.com/2010/11/mleko-roslinne.html

      Usuń
  3. Ale wspaniałe koktajle! Jakie zdrowe! Uwielbiam połączenie kokosu i malin! Będę tu częściej zaglądać!Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. zapraszamy, równiez na nasz profil na facebooku, tam więcej przepisów nawet :)

      Usuń

Nasze książki w sprzedaży z rabatem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...