Karobowe latte, deserowy koktajl kawowy z książki Zielone Koktajle
Składniki:
1/2 szklanki mleka sojowego
1/2 szklanki gorącej kawy z ekspresu
1 łyżka melasy z karobu
szczypta sproszkowanej wanilii
szczypta kardamonu
Mleko sojowe wlej do słoika, zakręć i mocno potrząśnij, aby się ubiło. Połącz z pozostałymi składnikami i rozkoszuj się smakiem.
Przepis pochodzi z książki "Zielone Koktajle. 365 przepisów" rozdział KOKTAJLE DESEROWE, deserowe koktajle kawowe, str. 200
ukazała się 16 marca 2016 roku
Sprzedała się w ponad 100 tysiącach egzemplarzy
i przez wiele tygodni była na listach bestsellerów w Empiku
Pozostałe książki z serii 365 przepisów znajdziesz TUTAJ
Mleko roślinne możesz też zrobić samodzielnie,
zobacz jak i ZRÓB SAM, to proste!
zobacz jak i ZRÓB SAM, to proste!
Najlepsza PUMPKIN SPICE LATTE, zdrowa wersja kawy dyniowej
Sprawdź jak łatwo i szybko zrobić pyszną kawę ze Starbucksa
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz