niedziela, 7 września 2014

krem kokosowy + espresso + chia + ksylitol + mleko ryżowe

Krem ( deser) kokosowo-kawowy






Składniki (2 porcje):
- kilka kopiastych łyżek kremu kokosowego z lodówki (z puszki)
- 1 łyżeczka kawy rozpuszczalnej (lepiej małe espresso!)
- 4 łyżki ziaren chia
- ksylitol do smaku (u mnie 2 łyżeczki)
- mleko ryżowe (ok.100 ml mleka ryżowego) 


więcej na: http://jemy-rozdzielnie.blogspot.com/2014/07/krem-deser-kokosowo-kawowy.html

Nasiona chia i ksylitol polecamy ze sprawdzonego źródła, gdzie na hasło: zielonekoktajle2014 otrzymacie rabat 10%: https://www.facebook.com/notes/zielone-koktajle/jagody-goji-nasiona-chia-quinoa-i-inne-które-polecamy/489408027872697


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nasza książka już w sprzedaży

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...