Wiśniowy koktajl przeciwzakrzepowy
Składniki:
1 szklanka mleka roślinnego (tutaj migdałowe)
1 banan
1 szklanka wiśni (bez pestek)
Zmiksuj i gotowe, pyszne i zdrowe, a wiśnie mimo iż składają się w 82 % z wody to pozostałe 18 % jest bardzo dobrze wykorzystane. Wiśnie są skarbnicą witamin, minerałów i przeciwutleniaczy, dzięki zawartej witaminie K i C mają właściwości przeciwzapalne oraz przeciwzakrzepowe.
Więcej u Dominiki na: https://www.instagram.com/p/Bzu3Dhco1M8/
W sklepach są ryżowe, migdałowe, owsiane, sojowe, kokosowe, waniliowe… wybór jest duży, jednak cena odstrasza <kliknij na obrazek>
Aby zrobić domowe mleko z orzechów i ziaren, wystarczy niby tylko zmiksować je z wodą. Dlaczego zatem Tobie się to nie udaje? <kliknij na obrazek>
Poręczna forma książki, którą możesz zabrać ze sobą gdziekolwiek chcesz, albo trzymać na blacie w kuchni bez strachu, że się zabrudzi - KSIĄŻKA WACHLARZ!
Ponad 300 przepisów z oznaczoną kalorycznością i makroskładnikami:
Wygląda przepysznie
OdpowiedzUsuńJakie to dobre.
OdpowiedzUsuńKoktajl z owoców to najlepsze co może być. Samo zdrowie!
OdpowiedzUsuńDostałam dzisiaj wiśnie od mamy, więc na pewno wypróbuję koktajl na śniadanie :)
OdpowiedzUsuńSamo zdrowie :)
OdpowiedzUsuńSuper sprawa, spróbuję.
OdpowiedzUsuńUwielbiam takie rzeczy.
OdpowiedzUsuńKoniecznie będę musiała spróbować.
OdpowiedzUsuń