wtorek, 1 lipca 2014

czereśnie + pomidory + oliwa z oliwek

A może by tak koktajl w postaci obiadowej?
Chłodnik czereśniowo-pomidorowy

Składniki, 4 porcje:
 

• 1 kg pomidorów (dojrzałych, malinowych, mogą też być zwykłe)
• 170 g - 200 g czereśni
• 2 łyżki oliwy extra vergine
• sól himalajska

więcej u źródła:
http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/czeresnie/gazpacho_czeresniowe/przepis.html

sól himalajską polecamy ze sprawdzonego źródła: http://intenson.pl/produkty/sol-himalajska-rozowa/




szukasz drylownicy do czereśni lub innych pestkowych owoców?
Zobacz TUTAJ:
http://www.ceneo.pl/Wyposazenie_kuchni;szukaj-drylownica#crid=82761&pid=6573


Lato w pełni! Z dziećmi i dla dzieci 2014

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nasza książka już w sprzedaży

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...