poniedziałek, 17 lutego 2014

sałata rzymska + mango + mięta + olej kokosowy

Koktajl, który ułatwia przyswajanie żelaza pochodzącego z produktów roślinnych




Autorką zdjęcia jest Viktoria Oszczanowska / Vi&Raw

Składniki:
 
1 szklanka mango, pocięte w plastry, świeże lub mrożone
1 szklanka sałaty rzymskiej albo dowolnej zieleniny np. roszponki
6 listków mięty albo 1 łyżeczka suszonej w proszku
1 łyżka oleju kokosowego zimnotłoczonego
1 szklanka wody


więcej na stronie autorki zdjęcia i przepisu:  http://veganpopcuisine.blogspot.com/2014/02/raw-vegan-mietowe-mango-smoothie.html


http://zielonekoktajle.blogspot.com/2016/01/dlaczego-warto-do-koktajli-dodawac-olej.html



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nasza książka już w sprzedaży

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...