środa, 19 lutego 2014

jagody + migdały + olej kokosowy + cynamon + zielona herbata + spirulina + chlorella

Czerwony zielony koktajl :)




































 

Autorką zdjęcia jest Viktoria Oszczanowska / Vi&Raw

Składniki: 

1 szkl. jagód
1/4 szkl. migdałów lub orzechów włoskich 

1 łyżka oleju kokosowego
1 łyżeczka zmielonego cynamonu, do smaku
1/2 szkl. lodu
1 szkl. parzonej zielonej herbaty
1 łyżeczka spiruliny, chlorelli lub innego zielonego super proszku (patrz poniżej zdjęcia)


więcej na stronie autorki zdjęcia i przepisu: http://veganpopcuisine.blogspot.com/2014/02/raw-vegan-jagodowo-wybuchowe-smoothie.html







Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nasze książki w sprzedaży z rabatem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...