Orzechowe combo z budyniem czekoladowym i owocami lata
Składniki:
2 garści orzechów laskowych
1 garść migdałów
4 duże świeże daktyle
5 dużych łyżek kremu kokosowego
2 łyżeczki karobu
Zmiksuj orzechy i migdały na mąkę. Dodaj resztę składników, pysznie smakuje przełożone w słoiki warstwami z budyniem czekoladowym do lodówki na noc i zjedzone następnego dnia. Dodaj dużą ilość owoców sezonowych.
Idealny deser dla gości.
Więcej u Joanny na: https://www.instagram.com/p/BjXhf1vHE3S/
Poręczna forma książki, którą możesz zabrać ze sobą, gdziekolwiek chcesz, albo trzymać na blacie w kuchni bez strachu, że się zabrudzi — KSIĄŻKA WACHLARZ!
Ponad 300 przepisów z oznaczoną kalorycznością i makroskładnikami:
No wygląda średnio, ale składniki mi mówią, że musi być przepysznie :)
OdpowiedzUsuńNie wygląda tak źle, a w połączeniu z owockami musi być na prawdę dobre;)
OdpowiedzUsuńKoniecznie muszę wypróbować :D
OdpowiedzUsuń