piątek, 11 września 2015

gruszka + mleko migdałowe + imbir + cynamon + syrop klonowy + płatki

Zielony koktajl w kolorze ecru 

http://zielonekoktajle.blogspot.com/2015/09/gruszka-mleko-migdaowe-zarodki-pszenne.html


Składniki:
 
1 dojrzała gruszka
1 szklanka mleka migdałowego (kupnego lub domowego)

2 łyżki pszennych zarodków (lub płatków owsianych)
2 cienkie plasterki świeżego imbiru
1/2 łyżeczki cynamonu
1 łyżeczka czystego syropu klonowego


więcej na: http://bluegoji.blogspot.com/2014/06/gruszka-imbir-cynamon-smoothie-raw-vegan.html







W sklepach są ryżowe, migdałowe, owsiane, sojowe, kokosowe, waniliowe… wybór jest duży, jednak cena odstrasza


Aby zrobić domowe mleko z orzechów i ziaren, wystarczy niby tylko zmiksować je z wodą. Dlaczego zatem Tobie się to nie udaje?

Wspomóż układ immunologiczny i walkę z chorobami wzmacniając działanie swoich codziennych zielonych koktajli dodając te składniki.

Jak wzmocnić działanie przeciw przeziębieniowe codziennych koktajli?

Imbir nie tylko dodaje smaku zielonym koktajlom, ale też wzbogaca je we właściwości zdrowotne. W koktajlach warto używać go codziennie.

https://zielonekoktajle.blogspot.com/2017/07/korzysci-zdrowotne-imbirowych-koktajli.html

Jeszcze więcej inspiracji znajdziesz w KSIĄŻKACH naszego autorstwa  

kupisz je w każdej dobrze zaopatrzonej księgarni

http://bit.ly/2lXfHflhttp://bit.ly/1PCnhPM



 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nasze książki w sprzedaży z rabatem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...