sobota, 8 listopada 2014

śliwki + karob + kardamon + cynamon

CZEKO-ŚLIWKA - jesienny koktajl jest bogaty w cenne składniki 
- wit. A, C, K, B, potas, żelazo, magnes, wapń, fosfor.



Składniki:

4-5 świeże duże wydrylowane śliwki
2 łyżki karobu
szczypta kardamonu
szczypta cynamonu

więcej na: http://kuchnianaturalna.blogspot.com/2013/10/czekosliwka.html?q=koktajl


Mączka chleba świetojanskiego – inaczej karob powstaje ze zmielenia nasion strączków, które rosną na drzewie karobu. Proszek z karobu z powodzeniem zastępuje gorzkie kakao w przepisach kulinarnym. Karob jest bogaty w naturalny cukier, wapń i minerały. Reguluje pracę jelit. Jest doskonałym zamiennikiem kakao. Nie wywołuje alergii.

Więcej poczytasz w zakładce: SUPER ŻYWNOŚĆ



szukasz drylownicy do czereśni lub innych pestkowych owoców?
Zobacz TUTAJ:

Polecany przez nas karob:

Więcej kodów rabatowych w zakładce: KODY RABATOWE


http://zielonekoktajle.blogspot.com/p/super-zywnosc.html

1 komentarz:

Nasza książka już w sprzedaży

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...