czwartek, 2 października 2014

arbuz + melon + borówki + acai

Dziś propozycja na orzeźwiający koktajl Ani Lewandowskiej 




arbuz
melon
borówka
jagody acai

Ania Lewandowska często do tego typu składników dodaje jagody acai, które dodają energii oraz posiadają dużo antyoksydantów!

więcej na:  http://hpba.pl/odzywianie/koktajle/wakacyjny-koktajl-arbuz-melon-borowka-amerykanska/


Sproszkowane jagody Acai są jednym z najbogatszych źródeł andyoksydantów i kwasów tluszczowych. Acai jest również źródłem witamine E, która hamuje proces starzenia. Zawierają dużo wapnia, polecamy je ze sprawdzonego źródła: http://www.diet-food.pl/sklepik/ 

przepis bierze udział w akcji:
Odchudzanie na weganie 
Organizator: kikimora



 


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nasza książka już w sprzedaży

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...